söndag 26 juli 2009

Festens mittpunkt

Igår var vi på kalas. Min mammas kusin fyllde 50 och hade grillfest i Täby. Det är inte så många i släkten som träffat Romeo, så han gjorde naturligtvis succé. :-) Min syssling Viktor - som är väldigt intresserad av djur - var en perfekt assisterande hundvakt. Han, hans tvillingbror Simon och vår andra syssling Fabian lekte för fullt med Romeo och ville allihop följa med ut på vår kvällspromenad. På väg hem sov Romeo hela bilresan. Det var spännande att gå på fest tydligen.

Idag gör vi inte många knop. Vi har lekt lite här hemma, varit ute och promenerat längs Kungsholmsstrand och sovit lite framför tv:n.

När vi är ute och promenerar träffar vi hela tiden folk som undrar vad som hänt med Romeos öga. Det känns helt okej att berätta det numera. Inte alls som förut. Så länge det inte är för någon som redan träffat oss tidigare och som blir ledsen av att se hur det ser ut. Då får jag en klump i halsen direkt.

Hundarna vi träffar reagerar inte alls däremot. Eller i varje fall inte negativt. Imorse träffade vi boarder terriern som bor runt hörnet och hon var som vanligt - om inte lite snällare - och härom dagen var dvärgpudeln Ronja längre upp i backen nästan glad att se Romeo - och hon brukar mest morra i vanliga fall. Tikarna gillar honom alltså! Det kanske är charmigt med ett öga i hundvärlden, vem vet, han kanske ser lite tuffare ut..?

Nästa semestervecka ska vi nog göra lite mer saker. Kan ju inte bara slappa heller. Funderar på att åka ut till Sandhamn eller något för dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar