söndag 10 maj 2009

Cavalierer, Cavalierer, överallt Cavalierer

Två slagna hjältar här. Både jag och Romeo är helt slut efter dagens utflykt. Men, oj vad skoj det var!

Vi tog t-bana och buss till Hundöarna vid Drottningholm. Där träffade vi nästan 30 (!) Cavalierhundar med sina hussar och mattar. Det var dags för Trixiezs kennelträff (www.trixiezs.se). Romeo är ju en rätt lugn hund, så efter att ha fått hälsa runt, var han ganska reserverad till en början. Han kollade läget liksom. Tydligen är pappa Simba likadan.

Efter ett tag blev han lite mer kaxig och sprang en bra bit före mig. Då tänkte jag testa om våra inkallningsövningar hjälpt, och jepp, han kom som flygande! :-) Han var mest förtjust i de små valparna. Antar att de stora leker annorlunda... Tjippen - med reservation för stavningen - var väldigt "på". Man skulle ha kunnat tro att Romeo var en tjej, med tanke på den uppvaktningen.

På hemvägen fick vi skjuts till Brommaplan av Lena - självaste kenneldrottningen. :-) Romeo var helt slut, så när vi åkte t-bana låg han och sov i mitt knä. Nu ligger han och sover i sin säng. Kom knappt innanför dörren innan han somnade. Fick bära honom en liten bit från t-banan.

Han kommer drömma gott om bedårande Cavalier-kompisar! Vi är så glada över att vi fick vara med idag. Det var jättekul! Tack för inbjudan, Lena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar