torsdag 27 januari 2011

Love is in the air

Romeo har en beundrarinna. :-) Vi brukar möta en söt cocker spaniel-tjej med exakt samma färg som Romeo. I går kväll möttes vi i igen. Den lilla tiken var i slutet av sitt löp och var helt betuttad i Romeo. Hon bokstavligt talat slängde sig om halsen på honom. Det tog ett bra tag för Romeo att ens fatta vad det var hon ville. Trots att hon vänt rumpan mot honom och lyft undan svansen. Han är kanske lite trög, men så är han ju lite oerfaren på det där planet också. :-) Det var i vilket fall hur gulligt som helst. Döm om båda hundarnas förvåning när vi möttes i morse också. Ett kärt återseende. Minst sagt.

Annars går jag och funderar på om jag ska kastrera Romeo. Jag får ju inte avla på honom och skulle han sluta kissa överallt vore det toppen. Har dock hört att hundar med mycket päls kan bli tokhåriga när de kastreras, så jag kommer nog testa med "chip-kastrering" först. Det finns de som påstår att hundarna håller sig friska längre om de kastreras, men samtidigt känns det så emot naturen.

Det ska tydligen bli slask i helgen igen. Typiskt. Romeo som ska bort på lördag kväll. Inte så kul att vara hundvakt när hunden drar in slask, grus och annat smuts! Håller tummarna för att det inte blir så blött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar