måndag 3 januari 2011

Gott nytt år!!!

Vi hoppas ni hade en härlig jul- och nyårshelg, kära läsare! Det hade vi. Det underlättar ju när man har en hund som ÄLSKAR snö. Han är lättroad, käre Romeo. Det är bara att kasta snö och han beter sig som världens cirkushund! Så härligt att se att jag har svårt att inte skratta högt.

Både Romeo och matte-Malin hade varit snälla 2010, så vi fick en massa fina julklappar. Romeo fick ett par tuggben, en boll, en leksak som ser ut som en groda (och som han i princip redan tuggat sönder), snöskor och en lampa så han syns i mörkret. Bara bra grejer, även om han inte är så förtjust i "vanliga tuggben". Själv fick jag bl.a. en bok om ledarskap, så ett av mina mål med 2011 är att bli en bättre matte.

Har man en social hund i praktiskt format kan man t.o.m. bli hembjudan till främmande människor på nyår. Firade med vännen Pernilla och fyra andra. Romeo charmade dem allihop. :-) Fyrverkerierna på nyårsafton var väl ingen hit, men han är åtminstone inte helt livrädd. (Vi höll oss inomhus, men när vi öppnade fönstrena för att se fyrverkerierna gick Romeo ut i hallen. Där satt han tils det slutade smälla.) Annars hade vi en jättetrevlig avslutning på året. Om bara alla kunde hålla sig till tolvslaget så att alla hundägare vet när de ska hålla hunden inomhus, vore det toppen.

Nu ska vi strax ut och promenera lite.

Hälsar Romeo och Malin


PS. Ett annat löfte är att blogga ofgtare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar